Partners

Creative Factory biedt bedrijven de mogelijkheid om partner te worden en daarmee gebruik te maken van onze event ruimtes.

MAASSILO

De Maassilo is op alle dagen van de week exclusief te huur voor bedrijfs- en personeelsfeesten, relatiedagen, vergaderingen, congressen, seminars, workshops (mogelijkheid om circa 15 workshopruimtes te creëren), modeshows, diners, studentengala’s, filmopnames, productpresentaties, etc.

ONLINE DEPARTMENT

Online Department is een Rotterdams bureau voor online strategie en user experience design. Wij bedenken en ontwikkelen online strategieën en middelen die ervoor zorgen dat u bewezen effectiever met uw klant kunt communiceren. Bij alles wat we doen en bedenken staat het verhogen van klanttevredenheid centraal.

RAAF

RAAF staat voor Zuid. Door middel van kunst, cultuur, toerisme en sociale en maatschappelijke projecten zetten wij dit stadsdeel positief op de kaart. RAAF streeft naar een laagdrempelige beleving van Rotterdam Zuid los van de vooroordelen en met een frisse blik.

SOURCE XS

Source XS is een internet service provider met als doel om betrouwbare en servicegerichte internetdiensten aan te bieden. Onze hoofdtaken uit onze producten portfolio bestaan uit colocatie in het datacenter te Den Haag, domeinregistratie, voip dienstverlening en online backup diensten. Wij besteden veel aandacht aan het behouden van onze hoge kwaliteit, waarbij vooral gebruiksvriendelijkheid en support hoog in het vaandel staan.