De bedrijven die een ruimte huren in de Creative Factory

1e verdieping

STACKS - Welcome to the world of ink and artistry, where four exceptional tattoo artists reign supreme in their own unique styles. Meet Yung Stacks, Levi Jake, 66 Onions, and Volkov, each a master of their craft, ready to adorn your canvas with an array of captivating designs.
Stacks Tattoos

2e verdieping

Bubblegum Entertainment houdt zich bezig met events, management en workshops in de muziekindustrie en culturele sector. Ze hebben een heel breed netwerk waarin ze jongeren, lokaal talent, docenten en professionals in de cultuurindustrie samenbrengen.
Pionect
Bubblegum Entertainment

3e verdieping

Gemeente Rotterdam - De komende jaren werkt de gemeente Rotterdam hard om in Rotterdam-Zuid, om precies te zijn in de Maashaven, een nieuw park te laten ontstaan. Het Nelson Mandelapark. Een park ontstaat natuurlijk niet van de ene op de andere dag. Dat moet groeien. En daar gaat nu eenmaal tijd overheen. Het duurt best even, maar dan heb je ook wat. De stad wordt groener. En blijer!
Gemeente Rotterdam
21 Culture / Money Sound Studio

4e verdieping

De Talenthub op Zuid is een plek waar mbo-jongeren – bij wie het even niet lekker loopt en die dreigen uit te vallen – de pauzeknop kunnen indrukken. In de Talenthub op Zuid krijgen ze de ruimte om te ontdekken, zich te (her)oriënteren en aan hun basis skills te werken. De focus ligt hierbij op het ontdekken van de talenten van de student. Om vervolgens (succesvol) uit te stromen naar school of werk, met verbeterde startkansen.
Rebelz Games
Talenthub

5e verdieping

Pionect
Te huur - 138m2

6e verdieping

Bij Soundbulletz kun je terecht voor producers-lessen, cursussen, masterclasses en coaching. Wil je leren produceren, meer weten over mixen en masteren, je eigen track opnemen of hulp bij het zoeken naar de juiste marketing strategie en leren hoe je jezelf op de markt kunt zetten als artiest dan ben je bij Soundbulletz aan het juiste adres. Soundbulletz heeft alles in huis om jou de juiste tools te geven zodat jij je eigen muziek kan maken.
Soundbulletz
Online Department

7e verdieping

JINC - Ieder kind in Nederland zou dezelfde kans moeten krijgen op een succesvol, bevredigend werkend leven. De realiteit is echter anders: wie geboren wordt in een wijk met veel sociaaleconomische achterstand, loopt bij het betreden van de arbeidsmarkt drie straatlengtes achter. JINC doet daar iets aan.
Online Department
JINC Rotterdam