Per direct kantoren vrij

In de Creative Factory komen er ruimtes vrij voor bedrijven of zelfstandig ondernemers. Het gaat om:

– een kantoor van 75 m2 op de zesde verdieping en;

– een gehele unit van +/- 320 m2 op de zevende verdieping.

Kantoor zesde verdieping (1 december)

We hebben vanaf 1 december 2020 een mooi, licht kantoor van 75 m2 beschikbaar. Het kantoor bevindt zich in een unit waarvan de ingang wordt gedeeld met de componisten en sounddesigners van Sonic Picnic. Er is een gemeenschappelijke ruimte met een keuken. Een plattegrond van het kantoor vind je onder het kopje “6e verdieping" op de pagina “onze units".

Gehele unit 7e verdieping (per direct)

De bovenste verdieping van de Creative Factory is een inspirerende plek waar nog veel authentieke elementen zichtbaar zijn. De unit bestaat uit een grote, open ruimte met bar, keuken, toiletblok en origineel zitelement gemaakt van een oude silo. Daarnaast bevinden zich twee subruimtes die bijvoorbeeld ingezet kunnen worden als vergaderzaal (krijtwanden aanwezig!), presentatiezaal of opslag. Alles kan naar wens flexibel worden ingedeeld. Met een spectaculair uitzicht en industriële look is dit dé unieke kantoorlocatie in Rotterdam.

Heb je interesse of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar info@creativefactory.nl onder vermelding van ‘ik wil die plek!’ en wij nemen contact met je op.

Keycard Access
365 dagen per jaar, 24 uur per dag toegang tot je werkplek.
Internet
Gratis WiFi op iedere werkplek beschikbaar. Voor sneller internet kunt u ook een internetpakket afnemen. Er is keuze uit drie internetpakketten.
Postvakken
Ondernemers krijgen gratis een eigen postvak in onze entreehal.
Vergaderruimtes
Voor de huurders in de Creative Factory zijn er vergaderruimtes beschikbaar die kosteloos gebruikt kunnen worden.
Bereikbaarheid
Parkeergelegenheid voor de deur (betaald), fietsenrekken voor de deur, watertaxi, metro en tram op loopafstand.