Adequaat Personeel is specialist in vaste en flexibele banen in techniek en industrie.

Het bedrijf voor uw evenementen, verhuur- en verkoop van licht, geluid en av techniek.

Vergaderen in een honderd jaar oude graansilo: het is in Rotterdam heel gewoon. De combinatie van de authentieke, industriële elementen met strakke, moderne meubels zorgt voor nieuwe inzichten. De zalen van Creative Meetings & Events zijn inspirerende (vergader)locaties waar menig bedrijf graag gebruik van maakt.  

We hebben een open netwerk op de kaart gezet.
Met werknemers in loondienst in heel Europa en de Open Source-wereld zult u merken dat we een breed scala aan klanten kunnen voorzien van betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit.

André schrijft, regisseert en produceert zijn eigen films, series en documentaires voor het web en voor televisie.

André is tevens een one-stop-shop voor commercials, social media videos en branded content video's!

Homerun Rotterdam, onderdeel van landelijke zorgorganisatie Humanitas DMH, ondersteunt (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en multiproblematiek. Homerun helpt deze cliënten met integrale trajecten aan een nieuwe start. Ons team bestaat uit verschillende disciplines en culturele achtergronden en is de laatste jaren sterk gegroeid (30 medewerkers). De medewerkers van Homerun leggen huisbezoeken af  bij de cliënten door heel Rotterdam en omstreken.

Ieder kind in Nederland zou dezelfde kans moeten krijgen op een succesvol, bevredigend werkend leven. De realiteit is echter anders: wie geboren wordt in een wijk met veel sociaaleconomische achterstand, loopt bij het betreden van de arbeidsmarkt drie straatlengtes achter. JINC doet daar iets aan.

Boudestein Infographics is de naam waaronder Martijn Boudestein infographics, illustraties en animaties maakt. In 2000 studeerde hij af als illustrator aan de Willem de Kooning Academie. Daarna werkte Martijn als infographicsmaker bij het Algemeen Dagblad en als freelance illustrator. Sinds 2011 is hij fulltime aan het freelancen.

Online Department is een bureau voor digitale strategie en digital product design. Onze UX experts werken deels on-site bij software en technologie bedrijven, maar we ontwerpen ook websites en apps vanuit onze creatieve huiskamer met het mooiste uitzicht van Rotterdam.

Pionect bouwt en onderhoudt bedrijfsspecifieke software, websites en mobiele applicaties. Op het snijvlak van online en IT helpen wij processen te vereenvoudigen, kosten te reduceren en de klanttevredenheid te verbeteren. Onze oplossingen zijn altijd ‘best of class’, schaalbaar en solide.

R&A Beveiliging staat voor Respect & Awareness en levert beveiliging: snel, adequaat en altijd naar de wens van de klant. Onze professionele en gecertificeerde beveiligers hebben inzicht in en kennis van de branche van onze klanten en handelen daarnaar. Daarmee leveren we niet alleen beveiliging, maar ook een gevoel van veiligheid. Uw veiligheid, onze expertise!

Rebelz games is een internationaal actieve ontwikkelaar van feestgames gevestigd in de prachtige stad Rotterdam. Het doel van Rebelz Games is om de absolute “King of Party Games" te zijn door de meest creatieve, gekke en uitdagende spellen te produceren.

We zijn een team van vijf componisten en sounddesigners.
Vanuit studio's in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam componeren, ontwerpen, registreren, mixen en spelen we sinds 2002 alles wat klinkt.
Onder meer voor games, films, videos, televisieformats, commercials, animaties en installaties.

En als je eens iets heel anders nodig hebt, zoals muziek bij het uitzicht op de Maas, of het geluid van een herinnering, dan maken we dat ook graag.

Tattoo studio in het hart van Rotterdam Zuid. In 2015 geopend en bestaat inmiddels uit vijf artiesten, iedereen met een andere specialisatie. De missie van Stacks is uniek zijn en exclusiviteit bieden om anders te zijn dan de rest. 

SVS is dé specialist voor stages in Suriname. Suriname is qua populariteit aan het stijgen als stageland en heeft mensen nodig met een opleiding en kundigheid. Ons enthousiaste team helpt jouw niet alleen aan een passende stage- en/of afstudeerplek, maar we begeleiden je ook bij de aanvraag van visa, verzekeringen en het bemachtigen van de benodigde documenten.  Een leerzame, levendige en avontuurlijke stage met een aangenaam klimaat zonder taalbarrière. Dat is stage lopen in SURINAME!

Met NNF Sports geloven wij in de verbindende kracht van voetbal. Dat is één van de belangrijkste redenen waarom wij voetbalevenementen organiseren die zich richten op het bij elkaar brengen van allerlei groepen mensen. Op deze momenten delen wij onze liefde voor de prachtige voetbalsport, maken wij nieuwe vrienden en blijven we elkaar ontmoeten. Nieuwsgierig naar onze activiteiten? Bekijk dan onze evenementen pagina of neem contact met ons op.

Rotterdamse Sporticonen wil de Rotterdamse sporthelden eren én de gezondheid van Rotterdamse kinderen bevorderen, in het bijzonder die van kinderen uit kwetsbare doelgroepen. De kracht van het sportieve erfgoed inzetten voor een gezonde jeugd en sociale samenhang in de stad.

Om dat te bereiken organiseert de stichting gratis jeugdsportevenementen als jaarlijkse traditie, onder de naam van en met medewerking van Rotterdamse sporticonen of hun nabestaanden.

Young UP richt zich op het ontwikkelen en managen van jong talent op de arbeidsmarkt. Dit doen wij door het ontwikkelen van programma’s die aanlsuiten op de belevingswereld van jongeren en hen ondersteunen bij het vinden van de juiste weg op de arbeidsmarkt.

Het motto van Young UP is ‘Ontwikkeling Door Doen’.

White Olive is een animatiestudio gespecialiseerd in tekenanimatie en bewegende beelden. Deze animaties kunnen gebruikt worden in diverse soorten projecten: reclames, films, games, projecties, websites, etc.

Wouter Hardy is een music producer, composer en mixer. Hij heeft gewerkt met artiesten als Naaz, Lange Frans en Kovacs en is tegenwoordig bekend als producer van het winnende Songfestivalnummer Arcade.

Zakka Europe is een verkoopkantoor dat internationale interieur-, geschenk- en lifestylemerken in Europa vertegenwoordigt. Met een sterke achtergrond, werken voor merken in lifestyle en retail, hebben we “neus" ontwikkeld voor goed ontworpen producten en merken die verkopen!

ZV Inrichten is een bureau voor totale projectinrichtingWij staan onze klanten bij met advies, ontwerp, planning en realisatie. Vorm en functie komen samen in een interieur op maat. Wij realiseren onze projecten in samenwerking met vakbekwame partners en toonaangevende fabrikanten.

Naast de projectmatige aanpak onderscheid ZV Inrichten zich door een uitgebreide collectie producten die door ons wordt aangeboden tegen zeer scherpe prijzen.