Adequaat Personeel is specialist in vaste en flexibele banen in techniek en industrie. We creëren met elkaar een prettige werkomgeving, terwijl we dagelijks mensen bemiddelen naar een nieuwe baan.

Bubblegum Entertainment houdt zich bezig met events, management en workshops in de muziekindustrie en culturele sector. Ze hebben een heel breed netwerk waarin ze jongeren, lokaal talent, docenten en professionals in de cultuurindustrie samenbrengen.

Vergaderen in een honderd jaar oude graansilo: het is in Rotterdam heel gewoon. De combinatie van de authentieke, industriële elementen met strakke, moderne meubels zorgt voor nieuwe inzichten. De zalen van Creative Meetings & Events zijn inspirerende (vergader)locaties waar menig bedrijf graag gebruik van maakt.

Daily Eventz is elke dag PASSIE. Zij vinden het belangrijk dat mensen dagelijks bezig kunnen zijn met hun passie. Dat niets hiertoe hen in de weg staat. Daarom organiseren zij activiteiten op maat, van bijvoorbeeld freestylevoetbal workshops voor jeugd tot uitgebreide sportevenementen voor maatschappelijke en commerciële doeleinden.

Ieder kind in Nederland zou dezelfde kans moeten krijgen op een succesvol, bevredigend werkend leven. De realiteit is echter anders: wie geboren wordt in een wijk met veel sociaaleconomische achterstand, loopt bij het betreden van de arbeidsmarkt drie straatlengtes achter. JINC doet daar iets aan.

J. Ricardo Ventilatietechniek is gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren en repareren van ventilatiesystemen. Ze beschikken over ruimte ervaring met verschillende soorten ventilatiesystemen.

Award Winning Drum & Bass brand, pushing creative and innovative event experiences and releasing cutting edge music worldwide.

Online Department is een bureau voor digitale strategie en digital product design. Onze UX experts werken deels on-site bij software en technologie bedrijven, maar we ontwerpen ook websites en apps vanuit onze creatieve huiskamer met het mooiste uitzicht van Rotterdam.

Pionect bouwt en onderhoudt bedrijfsspecifieke software, websites en mobiele applicaties. Op het snijvlak van online en IT helpen wij processen te vereenvoudigen, kosten te reduceren en de klanttevredenheid te verbeteren. Onze oplossingen zijn altijd ‘best of class’, schaalbaar en solide.

Rebelz games is een internationaal actieve ontwikkelaar van feestgames gevestigd in de prachtige stad Rotterdam. Het doel van Rebelz Games is om de absolute “King of Party Games" te zijn door de meest creatieve, gekke en uitdagende spellen te produceren.

User Experience (UX) Design is cruciaal voor een sterke online beleving. Een goed ontworpen klantervaring bepaalt of jouw klanten blij worden zodra ze aan je denken. Happy People zorgen voor Healthy Business geloven wij. Daarom tovert Rodesk een glimlach op het gezicht van jouw klanten, bij iedere interactie.

André Pijnappel schrijft, regisseert en produceert films, series en documentaires voor het web en voor televisie samen met zijn compagnon Justin van Dijk.

‘Bij Rotterdam Stories houden we ons aan het Rotterdamse motto “Niet lullen maar poesten". Van grote projecten tot kleine video’s, wij zetten onze ervaring en expertise in ten behoeve van jouw doel!’

Stichting 21 Culture

Stichting 21 Culture richt zich op het bedenken, schrijven uitvoeren en het ondersteunen van sociaal-maatschappelijke projecten, alsmede het organiseren van sportevenementen. Ook houdt de stichting zich bezig met (educatieve) evenementen en uitwisselingsprojecten in binnen- en buitenland.
Wij zijn er voor de jeugd!

Tattoo studio in het hart van Rotterdam Zuid. In 2015 geopend en bestaat inmiddels uit vijf artiesten, iedereen met een andere specialisatie. De missie van Stacks is uniek zijn en exclusiviteit bieden om anders te zijn dan de rest. 

Met NNF Sports geloven wij in de verbindende kracht van voetbal. Dat is één van de belangrijkste redenen waarom wij voetbalevenementen organiseren die zich richten op het bij elkaar brengen van allerlei groepen mensen. Op deze momenten delen wij onze liefde voor de prachtige voetbalsport, maken wij nieuwe vrienden en blijven we elkaar ontmoeten. Nieuwsgierig naar onze activiteiten? Bekijk dan onze evenementen pagina of neem contact met ons op.

Young UP richt zich op het ontwikkelen en managen van jong talent op de arbeidsmarkt. Dit doen wij door het ontwikkelen van programma’s die aanlsuiten op de belevingswereld van jongeren en hen ondersteunen bij het vinden van de juiste weg op de arbeidsmarkt.

Het motto van Young UP is ‘Ontwikkeling Door Doen’.

ZV Inrichten is een bureau voor totale projectinrichtingWij staan onze klanten bij met advies, ontwerp, planning en realisatie. Vorm en functie komen samen in een interieur op maat. Wij realiseren onze projecten in samenwerking met vakbekwame partners en toonaangevende fabrikanten.

Naast de projectmatige aanpak onderscheid ZV Inrichten zich door een uitgebreide collectie producten die door ons wordt aangeboden tegen zeer scherpe prijzen.